Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κλεμμένα όνειρα» εναντίον «Μπρούσκο»

«Κλεμμένα όνειρα» εναντίον «Μπρούσκο»

Μάχη… καρέ καρέ θα δώσουν απόψε το βράδυ οι δύο ελληνικές καθημερινές σειρές, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές για τη φετινή σεζόν.

Απέναντι από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, τα «Κλεμμένα όνειρα», ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της δικής του καθημερινής σειράς, του «Μπρούσκο».
Τι θα δείτε στα φινάλε των δύο ελληνικών σειρών;

Στα «Κλεμμένα όνειρα» η Ηρώ προσκομίζει στο δικαστήριο ένα σημαντικό ενοχοποιητικό στοιχείο κατά του Μαλτέζου, αλλά η πρόεδρος το απορρίπτει. Ο Σάκης μιλάει με συγκινητικά λόγια στη Φρύνη και εκείνη, παρόλο που επηρεάζεται και δακρύζει, του λέει πως έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Ο Άρης και ο Σταύρος επισκέπτονται τη Χρύσα και προσπαθούν, για μία ακόμα φορά, να την πείσουν να μην καταθέσει υπέρ του Μαλτέζου. Η αγωνία όλων για την έκβαση της δίκης κορυφώνεται και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Στα έδρανα του δικαστηρίου, όλοι, θύματα και θύτες, αθώοι και ένοχοι αγωνιούν καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει… Ποια θα είναι άραγε αυτή; Η συνέχεια απόψε, στις 21:15, που θα προβληθεί το 438ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς και τελευταίο για τη σεζόν, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του MEGA τον Ιανουάριο του 2015.

Απέναντι, στο  φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, οι ήρωες του «Μπρούσκο» θα βρεθούν σε μια πολύ σημαντική καμπή της ζωής τους, αφού απρόσμενα γεγονότα θα ανατρέψουν τα σχέδιά τους και θα τους οδηγήσουν σε νέους δρόμους, τους οποίους ούτε καν είχαν φανταστεί. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι χαρούμενοι που ετοιμάζονται να παντρευτούν και κάνουν όνειρα και σχέδια για την κοινή τους ζωή..

Ο Σήφης όμως, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το μίσος που νιώθει κυρίως για τον Αχιλλέα, έρχεται λίγο πριν από το γάμο. Μια αιφνίδια συνάντηση κλονίζει την εμπιστοσύνη του Αχιλλέα στη Μελίνα για μία ακόμη φορά και ο νεαρός επιχειρηματίας έχει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο δίλημμα χωρίς να έχει τα χρονικά περιθώρια να το σκεφτεί. Τελικά επιστρατεύοντας όλα τα αποθέματα αγάπης που έχει για τη σύντροφό του, αποφασίζει να προχωρήσει στο γάμο. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του για όσα έχουν συμβεί, ωστόσο κάποιοι από τους καλεσμένους αντιλαμβάνονται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Τελικά ο γάμος πραγματοποιείται, όμως στην πορεία μια κίνηση του Σήφη καταφέρνει να προκαλέσει έντονο καυγά στο νεόνυμφο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να ακυρώσουν το ταξίδι του μέλιτος. Στο μεταξύ η Δάφνη φέρνει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μάρκο. Γεννάει ένα υγιέστατο κοριτσάκι που της μοιάζει εκπληκτικά, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς η εκδίκηση του Διαμαντή που ούτε αυτός μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν θα τα σαρώσει όλα. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική παίρνει ίσως την πιο λανθασμένη απόφαση της ζωής της. Παρά τις προσπάθειές της να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη των ναρκωτικών και να γυρίσει υγιής στο πλευρό της μικρής κόρης της, την τελευταία στιγμή υπαναχωρεί και το σκάει από την κλινική αποτοξίνωσης όπου νωρίτερα έχει εισαχθεί με δική της θέληση.

Η Βασιλική, πληγωμένη και απογοητευμένη από τις απιστίες του Μηνά, θα κάνει το επόμενο αβέβαιο βήμα της που την οδηγεί κατευθείαν στον «σκοτεινό» και διχασμένο Πάτροκλο. Μια κίνηση που βέβαια θα μετανιώσει στην πορεία. Η Αναστασία, έχοντας αφήσει πίσω ένα γράμμα, εγκαταλείπει τα Χανιά και πηγαίνει στην Αθήνα για να περιμένει τον Ματθαίο, πιστεύοντας ότι πια η ζωή θα της δώσει όσα της έχει στερήσει τόσα χρόνια. Θα είναι όμως ευτυχής η εξέλιξη για τους δυο ερωτευμένους, ή μήπως η μοίρα θα έχει άλλα σχέδια; Απόψε, στις 21:15, το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς «Μπρούσκο» που θα επιστρέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τέλη Σεπτεμβρίου.

Σίγουρα πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης, ποιο δηλαδή από τα φινάλε των δύο σειρών θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν οι περισσότεροι τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε