Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Κόλαση στη Φάρμα: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλήσεις για την οικογένειά μου» – Οι ατάκες που έφεραν την ένταση

Κόλαση στη Φάρμα: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλήσεις για την οικογένειά μου» – Οι ατάκες που έφεραν την ένταση

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Τσάμη και Γιώργο Γιαννακίδη στη «Φάρμα», καθώς ακούστηκαν σκληρές εκφράσεις, και τα αίματα… άναψαν για τα καλά.

Στο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, Γιώργος Τσάμης και Γιώργος Γιαννακίδης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση.

Αιτία ήταν οι δηλώσεις του Τσάμη ότι ο συμπαίκτης του χρησιμοποιεί ως πρόσχημα τα παιδιά του, για να βγαίνει από τη δύσκολη θέση: «Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να εργαλειοποιήσεις την οικογένειά σου, κάθε φορά που νιώθεις άβολα, για μένα είναι off», τόνισε.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης θεώρησε προσβολή την αναφορά στην οικογένειά του και απαίτησε να μην επαναληφθεί, ενώ προηγουμένως του είχε πει πως ειναι πολύ λίγος για να μιλήσει γι’ αυτή.

Στην προσπάθειά τους να λύσουν την παρεξήγηση, αρπάχτηκαν περισσότερο και τότε ήταν η ώρα του Παρλαντζά να μπει στη συζήτηση.

Ο Νίκος ζήτησε εξηγήσεις από τον Γιώργο για τους ισχυρισμούς του ότι μαζί με κάποιους άλλους κακοποιούν τα ζώα με τον ίδιο να απαντά: «Δεν ήμουν μπροστά. Έκρινα με βάση αυτό που μου μετέφερε η Πηνελόπη».

«Στηρίζεσαι σε μια γνώμη, για να κάνεις show» του είπε ο Νίκος, αυξάνοντας τον τόνο της φωνής του. Στη συνέχεια ο Γιώργος τον κατηγόρησε ότι τον έχει στοχοποιήσει, για να τον πετάξει έξω από το παιχνίδι.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις