Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Λαβ Σόρρυ: «Τα γράμματα των θαυμαστών μας ερχόντουσαν σε σακούλες σκουπιδιών»

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Λαβ Σόρρυ: «Τα γράμματα των θαυμαστών μας ερχόντουσαν σε σακούλες σκουπιδιών»

«Στο Λαβ Σόρρυ μπορεί να φτάσαμε και 73% τηλεθέαση», λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Για τη σειρά «Λαβ Σόρρυ», το ρόλο της Λίλης, τα νούμερα τηλεθέασης και την αγάπη του κόσμου απάντησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Η επιτυχία της σειράς θεωρώ ότι οφείλεται στον έρωτα μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικών, κάτι που πάντα συνεπαίρνει το κοινό.

Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τρομερά, μπορεί να φτάσαμε και 73%. Η Λίλη ήταν το πιο αξιολάτρευτο, μισητό πλάσμα της ελληνικής τηλεόρασης της περασμένης εικοσαετίας.

Η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που τα γράμματα των θαυμαστών μας ερχόντουσαν σε σακούλες σκουπιδιών. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε στη συνέχεια: «Όλες οι αστείες σκηνές που θυμάμαι ήταν λόγω της μεγάλης μου ανασφάλειας να τα πω όλα σωστά και να τα καταφέρω.

Η σκηνή που γυρίσαμε πολλές φορές ήταν όταν πετάχτηκα από ένα όνειρο που έβλεπα και είδα ότι είχα κοιμηθεί με τον υδραυλικό.

Το αγαπημένο μου επεισόδιο ήταν το εορταστικό, επειδή ήμασταν όλοι μαζεμένοι. Τότε, τα εορταστικά επεισόδια των σειρών είχαν τραγούδια και χορούς. Αυτό που κράτησα ως ενθύμιο από τη σειρά είναι η φιλία μου με τον Τάσο Χαλκιά».

Media Τελευταίες ειδήσεις