Κυριακή, 3 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο τον Παντελή και τον Τεντ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Πάντρεψα με θρησκευτικό γάμο τον Παντελή και τον Τεντ

Για τον θρησκευτικό γάμο ενός ομόφυλου ζευγαριού όπου έγινε κουμπάρα μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται».

Ο γάμος έγινε στη Γαλλία και τον τέλεσε προτεστάντης παπάς, αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Έχω παντρέψει δύο αγαπημένους μου φίλους στο εξωτερικό, στη Γαλλία, στη Νορμανδία πριν από 3 – 4 χρόνια. Ο φίλος μου ο καλός δουλεύει πια γιατρός στο Παρίσι και ερωτεύθηκε και αγαπήθηκαν με έναν Αμερικανό, ο οποίος ζει επίσης στην εξοχή της Νορμανδίας και έγινε ο γάμος.

Έγινε γάμος πολιτικός και θρησκευτικός, δηλαδή βρέθηκε ένας προτεστάντης παππάς καθολικός, πήγαν σε αυτόν αρκετές φορές για να συζητήσουν τα θέματα και τους έμαθε κάποια θρησκευτικά χωρία, και στο τέλος, το καλοκαίρι, έγινε ο γάμος.

Μεταφερθήκαμε και οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι, όπως και οι Γάλλοι βέβαια και τα παντρέψαμε τα αγόρια.

Το ίδιο και στο δημαρχείο, εγώ όμως στον θρησκευτικό. Ως θεολόγος και γω έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω, ήταν και είναι υπέροχο.

Το πιο υπέροχο επιπλέον, για να μην ακουστεί ότι λέμε τίποτα μοντερνιές, είναι ότι έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας δεν είπαν κάτι επειδή θα παντρέψουμε δυο άντρες.

  

Άμα αγαπιούνται τώρα, τι να κάνουμε, θα τους παντρέψουμε» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Media Τελευταίες ειδήσεις