Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχει δίκιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχει δίκιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι;» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου και αναφέρθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και για τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος (σ.σ. Fipster), δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκεί που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube.

Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει.

Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται» απάντησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον χωρισμό τους.

  

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις