Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η «Ηρωίδα» του MEGA

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η «Ηρωίδα» του MEGA

Χαμόγελα έφερε στο MEGA το ραβασάκι της Nielsen και για την πορεία της καινούργιας τους σειράς, τις «Ηρωίδες», αφού η πρεμιέρα της συγκέντρωσε στο κανάλι της Μεσογείων περισσότερους τηλεθεατές από τα προγράμματα που πρόβαλλαν τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα η καινούργια σειρά σημείωσε 22,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 28,6% στο δυναμικό κοινό κερδίζοντας στη μάχη της τηλεθέασης και τα «Καρνάσιανς» του ΑΝΤ1 που σημείωσαν 18,4% και 17,5%, αντίστοιχα. Το σενάριο υπογράφει η Κωνσταντίνα Κ. που πρωταγωνιστεί κιόλας στη σειρά και υποδύεται την «Έλλη», μία εκ των τριών «Ηρωίδων», ενώ τις άλλες δύο ενσαρκώνουν η Ζωή Καραβασίλη ως «Λούκι» και η Έλενα Μεγγρέλη ως «Μιμή». Η Έλενα μάλιστα είναι κόρη του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Μεγγρέλη.

Η Έλενα Μεγγρέλη όμως, δεν ακολούθησε τα ίδια επαγγελματικά βήματα του πατέρα της, αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική Τέχνη. Η «Μιμή» η ηρωίδα που ενσαρκώνει στη σειρά επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το δεύτερο μεταπτυχιακό της και ανακαλύπτει ότι καμία δουλειά και κανένας έρωτας δεν την περιμένει, παρά μόνο οι δύο κολλητές της φίλες και η καταπιεστική μητέρα της. Στο κατώφλι των τριάντα λοιπόν η «Ηρωίδα» καταλαβαίνει πως προκειμένου να επιβιώσει θα πρέπει να ξεπεράσει το σύνδρομο του «καλού παιδιού» και να συγκρουστεί με ό,τι μέχρι χτες ήταν σωστό, κανονικό και ασφαλές.

Το σενάριο της Κωνσταντίνας Κ. και οι πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών συνθέτουν μία καλή σειρά που φαίνεται ότι θα είναι από τα δυνατά όπλα του MEGA για τη μάχη της τηλεθέασης στη ζώνη του late prime time που προβάλλεται.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε