Media

Κώστας Αποστολάκης: “Δεν μπορώ να είμαι με άνθρωπο, έχω πληγώσει πάρα πολλούς”

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφοπλιστικός ο Κώστας Αποστολάκης έκανε δηλώσεις στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού και μίλησε για το τι τον έχει κάνει να αλλάξει αλλά και για τα λάθη, που έχει κάνει με ανθρώπους στο παρελθόν.

«Ντρέπομαι να πω ότι ο κορονοϊός με έσωσε εμένα. Δεν αγκάλιαζα τους άλλους αλλά αγκάλιαζα εμένα. Κάθισα σπίτι, διάβασα τα βιβλία που δεν είχα διαβάσει ποτέ και μίλησα πάρα πολύ με τον εαυτό μου.

Εγώ πλακωνόμουν στα μαγαζιά δύο φορές την εβδομάδα. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου δεν μάλωσα ξανά. Ένας πατέρας που πλακώνεται στους δρόμους με τους άλλους είναι ένα αξιοθρήνητο ον.

Είμαι μόνος μου γιατί δεν μπορώ να είμαι με άνθρωπο, δεν είμαι έτοιμος. Έχω βασανίσει και πληγώσει πάρα πολλούς ανθρώπους. Δεν φτάνει για τα λάθη μου το Αιγαίο Πέλαγος. Πήγα στο Άγιο όρος γιατί ήθελα συγχώρεση.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελεονώρα Μελέτη: Για πολλούς πολιτικούς είμαι η «πρωινατζού», νιώθω αμηχανία όταν πρέπει να σχολιάσω την Καρυστιανού
«Είχα δύο προσεγγίσεις για την τηλεόραση, ακριβώς επειδή δεν είναι δεδομένη η θέση του ευρωβουλευτή, θα ξαναέκανα τηλεόραση», είπε η Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη