Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κώστας Μαρτάκης: Αν τελικά έκανα λάθη και την πάτησα, δικό μου θέμα

Κώστας Μαρτάκης: Αν τελικά έκανα λάθη και την πάτησα, δικό μου θέμα

“Είμαι άνθρωπος που δίνεται στις σχέσεις του ολοκληρωτικά” εξομολογείται ο Κώστας Μαρτάκης.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά όπου και μοιράστηκε το πως σχετίζεται η δική του διαδρομή με τους στίχους του.

Με το νέο σου τραγούδι, “Βρε χαζό” που κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες περίπου, εγκαινιάζεις τη συνεργασία σου με την MINOS EMI, a Universal Music Company.

Η σχέση με τους ανθρώπους της εταιρείας, που πάντοτε αγκάλιαζαν τους καλλιτέχνες τους, έχει αρχίσει από το ξεκίνημα μου. Η Μαργαρίτα Μάτσα και η Κική Τσόλκα μου έλεγαν όποτε βρισκόμασταν χαριτολογώντας: “Πήγαινε όπου θες, σε εμάς θα τελειώσεις την καριέρα σου”.

Το τελευταίο σου τραγούδι μιλά για μια τρυφερή ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού που μαζί υπερβαίνουν τους εαυτούς τους, ζώντας ελεύθερα και αψηφώντας τα κοινωνικά “πρέπει”. Εσένα σε έχουν επηρεάσει αυτά στη ζωή σου;

Είμαι και εγώ άνθρωπος που δίνεται στις σχέσεις του ολοκληρωτικά. Αν τελικά έκανα λάθη και την πάτησα, είναι δικό μου θέμα. Είμαι άνθρωπος που λέω πάντα στον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα: “Άσε τα “πρέπει” και τις σκέψεις. Απλά κοίτα μπροστά και κάνε αυτό που θες, αρκεί να μην κάνεις κακό σε κανέναν”. Δεν θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Προσπαθώ και θέλω να είμαι χαρούμενος. Σκοπός στη ζωή μου είναι να δίνω αγάπη στους ανθρώπους. Δεν αντέχω τη μιζέρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις