Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κώστας Παπαδόπουλος: «Έκανα λάθος δηλώσεις, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Παππά»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απαντά για τις δηλώσεις του.

Στο Πρωινό μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τις αιχμηρές δηλώσεις, που είχε κάνει για τον Αλέξη Παππά, ενώ ζήτησε συγγνώμη, μετά από την αγωγή που δέχθηκε.

«Δυστυχώς έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις. Όπως γνωρίζετε είμαι αυθόρμητος και πολύ συχνά παρασέρνομαι σε λάθη. Προς τιμήν του ούτε είπε ούτε έκανε κάτι εναντίον μου. Εγώ απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor.

Όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη Παππά. Χωρίς να θέλω να τον συκοφαντήσω ούτε να τον προσβάλω, θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ζητάμε και δημόσια συγγνώμη» λέει σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ερωτηθεί, πριν από έναν μήνα, από τους δημοσιογράφους για το The Bachelor, είχε δηλώσει για τον Αλέξη Παππά:

«Ο Αλέξης Παππάς, θα το πω, θα ακουστώ κακός, αλλά η αλήθεια είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βι…τα. Όλο αυτό εμένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει.

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς».

Media Τελευταίες ειδήσεις