Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κώστας Παπαδόπουλος: «Σέβομαι τον Αλέξη Παππά ως άνθρωπο και ηθοποιό»

Κώστας Παπαδόπουλος: «Σέβομαι τον Αλέξη Παππά ως άνθρωπο και ηθοποιό»

«Παρερμηνεύθηκαν οι απόψεις μου», λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε για τον Αλέξη Παππά, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον του.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις μου για τον Αλέξη Παππά, θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα από τα λεγόμενά μου, γιατί δυστυχώς βγήκαν λάθος προς τα έξω.

Ουδέποτε ισχυρίστηκα, υπαινίχθηκα ή υπονόησα ότι ο Αλέξης Παππάς προβαίνει σε ανήθικες, κατακριτέες ή ποινικά κολάσιμες πράξεις προς ίδιο οικονομικό όφελος, και δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να θίξω την τιμή και την υπόληψή του», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η αποσπασματική προβολή των απαντήσεών μου στους δημοσιογράφους για τον Αλέξη, και το γεγονός ότι σε πολλές ερωτήσεις δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου, είχαν ως αποτέλεσμα να παρερμηνευθούν οι απόψεις μου για εκείνον».

«Η αρνητική κριτική μου περιορίστηκε στο Bachelor, το οποίο ομολογουμένως θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν τιμά τη γυναίκα στο οποίο όντως δεν θα συμμετείχα ποτέ και ούτε θα συμβούλευα την κόρη μου να συμμετάσχει.

Εξίσου αρνητική είναι η άποψή μου και για τον τηλεοπτικό ρόλο του πρωταγωνιστή Bachelor και όχι βεβαίως για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο σέβομαι ως άνθρωπο και ηθοποιό», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις