Σάββατο, 25 Μαΐ
26oC Αθήνα

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μας έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Μας έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο στούντιο της εκπομπής «Ελένη» τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι είναι μαζί μόλις 4 χρόνια και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον αλλά είναι ωραία», είπε ο Κώστας Σόμμερ. «Περάσαμε μία φάση ζήλειας (σ.σ τα παιδιά μεταξύ τους) αλλά τώρα είμαστε καλά», πρόσθεσε από την πλευρά της η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Σε σχέση με το εάν θέλουν να αποκτήσουν και τρίτο παιδί είπαν: «Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο», είπε η Βαλεντίνη και ο Κώστας Σόμμερ πρόσθεσε: «Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις».

«Άντε καλέ, πλύση εγκεφάλου μου έκανε. Λέει θα της κάνω παιδιά», είπε χιουμοριστικά η Βαλεντίνη.

Σε σχέση με το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια, ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε χιουμοριστικά: «Της μαμάς του εγώ του βγάζω το καπέλο. Και εγώ, που ξέρω την ιστορία του, διαιώνισα το είδος;».

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη είπε πως είχε πληγωθεί αρκετά και είπε πω θα ήθελε να ζήσει αυτό που βλέπει στις ταινίες. «Και πήρα τον άνθρωπο από τις ταινίες. Τον κοιτάω και του λέω πως δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να έχω ταιριάξει τόσο.

Δεν μπορούσα να το φανταστώ τόσο πετυχημένο».

Απαντώντας στο εάν τους έχουν προτείνει να συμμετάσχουν μαζί σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ο Κώστας Σόμμερ  είπε:

«Στα τηλεπαιχνίδια μας έχουν κάνει πρόταση για όλα και παλαιότερα μας έχουν κάνει πρόταση και για εκπομπή, μάλιστα όταν είχαμε εμφανιστεί εδώ για πρώτη φορά. Είμασταν κοντά στο να πούμε ναι αλλά έμεινε έγκυος η Βαλεντίνη».

Media Τελευταίες ειδήσεις