Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει τέρατα για την τηλεθέαση

Κώστας Χαρδαβέλλας: Έχω κάνει τέρατα για την τηλεθέαση

Όσα είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στη συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Για το κυνήγι της τηλεθέασης μίλησε, μέσα σε όλα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας όταν συνάντησε στο Στούντιο 4 τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. 

«Το κυνήγι της επιτυχίας μπορεί να οδηγήσει σε δημοσιογραφικά λάθη. Έχω κάνει τέρατα, κιτρινίλες. Δηλαδή νιώθω άσχημα τώρα που τα θυμάμαι αλλά τα έκανα πάνω στην αγωνία μου να κάνω νούμερα» δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Κάποια στιγμή κάνω την εξής αγριότητα. Παίρνω μια κάμερα μαζί μου, παίρνω και αυτήν και πάμε στο σπίτι του μάγου που την εξαπατούσε.

Ανοίγει την πόρτα αυτός, εκείνη σκίζει το πουκάμισο της και του λέει «αυτά δεν θέλεις όλη την ώρα; Σου ‘φερα και την κάμερα». Και γω το έδειξα αυτό το πράγμα».

«Αυτό είναι μια αγριότητα και μια, όχι κιτρινίλα, κοκκινίλα θα την έλεγα. Εκείνη τη στιγμή το έκανα γιατί ήξερα ότι θα μου κάνει μια τηλεθέαση τεράστια, ήταν στην εκπομπή Χωρίς Μοντάζ στο MEGA.

Κατάλαβα ευτυχώς γρήγορα ότι αυτό όμως δεν με οδηγεί πουθενά» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στο απογευματινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις