Κυριακή, 26 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Και οι 3 γυναίκες που παντρεύτηκα έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους

Κώστας Χαρδαβέλλας: Και οι 3 γυναίκες που παντρεύτηκα έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους

«Έκανα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, ήταν “κίτρινα” και ήθελα τηλεθέαση», λέει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε με ειλικρίνεια πως έχει κάνει πράγματα στην τηλεόραση για τα οποία ντρέπεται.

«Η μίξη ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έχει ενδιαφέρον, αρκεί να ξέρουν τη δημοσιογραφία. Έχουν έρθει να μου κάνουν συνέντευξη χωρίς να ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους, δεν ήξεραν τους ”Ρεπόρτερς”. Είχα καλύψει δημοσιογραφικά 30 πολέμους, σταμάτησα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Είδα πολλούς συνάδελφους να σκοτώνονται και εγώ από τύχη ζω», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε στη συνέχεια: «Η απώλεια του πατέρα μου, όταν ήμουν 2 μηνών και της μητέρας μου όταν ήμουν 5 ετών, με έχει σημαδέψει. Μέχρι σήμερα έχω μια ανασφάλεια, της αποδοχής, ο άλλος με γουστάρει;

Και οι 3 γυναίκες που παντρεύτηκα έμοιαζαν πολύ μαζί τους, είχαν και οι 3 αυτό το μαμαδίστικο, είναι πιθανόν να ψάχνω την μητέρα μου ακόμα.

Με την Μαρία είμαστε 30 χρόνια. Στους 2 πρώτους γάμους έφυγα σε 1,5 χρόνο και ο Παπαδόπουλος, ο Λιάνης και ο Δημαράς έβαζαν στοίχημα πόσο θα κρατήσει ο γάμος».

Για την εκπομπή «Ρεπόρτερς» ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε: «Τρελάθηκα από την τηλεόραση. Στην εποχή των Ρεπόρτερς η Αθήνα σχεδόν νέκρωνε για να βλέπουν την εκπομπή.

Νιώθαμε σαν “Βουγιουκλάκες” και μας έκανε για λίγο να λαλήσουμε. Kαι εγώ και ο Λιάνης και ο Δημαράς ήμασταν γυναικάδες, έπαιρναν ένα τσουβάλι γράμματα κάθε εβδομάδα και σε εμένα έστελναν 20».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα” και ήθελα τηλεθέαση».

Media Τελευταίες ειδήσεις