Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής

“Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να είμαι ο αρχισυντάκτης, θέλω να το δω από κοντά αυτό το πράγμα” σημείωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, τους γάμους του και την πρόταση που του έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία 50 χρόνια και με την τηλεόραση 46. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να τα παρατήσω, γιατί με κάνει να νιώθω νέος», δηλώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Όταν ξεκινάς να κάνεις καριέρα, κάνεις και λάθη, που τα βλέπεις μετά από μακριά και νιώθεις άσχημα. Έχω μετανιώσει για θέματα που έχω κάνει και για το κυνηγητό κάποιων ανθρώπων», παραδέχεται ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ επισημαίνει: «Στο πολεμικό ρεπορτάζ έχω κινδυνεύσει να σκοτωθώ. Έχουν σκοτωθεί συνάδελφοί μου δίπλα μου».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δηλώνει: «Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω οικογένεια, έτυχε.

Έχω παντρευτεί τρεις φορές με τρία κορίτσια που ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Με την νυν σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 31 χρόνια».

«Κάποια στιγμή ο Μαυρίκιος (Μαυρικίου) ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Του το έδωσα, το προχώρησε απ’ ό,τι έμαθα στο ΡΙΚ.

Αν υλοποιηθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να είμαι ο αρχισυντάκτης, θέλω να το δω από κοντά αυτό το πράγμα», διευκρινίζει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Media Τελευταίες ειδήσεις