Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κωστής Σαββιδάκης: Είχα πάθει παραμόρφωση των οστών, μου έσπασαν τα πόδια και έμεινα στους γύψους

Κωστής Σαββιδάκης: Είχα πάθει παραμόρφωση των οστών, μου έσπασαν τα πόδια και έμεινα στους γύψους

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο αγαπημένος ηθοπηθοιός Κωστής Σαββιδάκης.

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης αποκάλυψε πως έχει το μούσι πάνω από 20 χρόνια, ενώ θα σκεφτόταν να το ξυρίσει μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου, αρκεί να ήταν καλός και τα χρήματα αρκετά.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν φοβάται τις δουλειές πέρασε από πολλά πόστα, όπως σερβιτόρος, λάντζα, σε μπαρ και σε βενζινάδικο.

Ακόμη, μίλησε και για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: «Νοσηλεύτηκα 18 ήμερες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ήταν δύσκολα, το οξυγόνο μου ήταν χαμηλό. Κατά τ’ άλλα δεν είχα πυρετό, έπρεπε να ανέβει το οξυγόνο».

Όταν ήταν 12 ο Κώστας Σαββιδάκης υπέστη παραμόρφωση των οστών από το πάχος, με αποτέλεσμα να του σπάσουν τα πόδια και να μείνει στους γύψους για τρεις μήνες.

«Έχω την καλύτερη σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Μεγάλωσα μέσα σε εκκλησία, πήγαινα κατηχητικό.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω ιερέας. Έχω πάει στο Άγιο Όρος και με τσίμπησε έντομο, πρήστηκα και έφυγα άρον άρον. Πρέπει να είχα πολλές αμαρτίες!», δήλωσε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει Θεός. Ωστόσο, όπως εξήγησε, έχει ζήσει θαύμα: «Κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου για 20 λεπτά, έκανα ακτίνα και είδα ότι υπήρχε μία κύστη», δήλωσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις