Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κουτσόπουλος: «Είπα στον αστυνομικό να με γράψει 1.78 στην ταυτότητα»

Κουτσόπουλος: «Είπα στον αστυνομικό να με γράψει 1.78 στην ταυτότητα»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο κριτής του Masterchef που μπήκε στο… σαλόνι μας και κλέβει τις εντυπώσεις με το χιούμορ του.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και… καυστικός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά μακριά από την κουζίνα του Masterchef αλλά και το μικρόφωνο της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό σκηνικό που έζησε με τον αξιωματικό που ανέλαβε να του βγάλει την ταυτότητα μοιράστηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας για το ύψος του. Ο δημοφιλής σεφ μίλησε για τα πάντα: Τη ζωή του μετά την καραντίνα, τη γαστρονομία, την τηλεόραση, αλλά και για τα θέματα της επικαιρότητας με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν πήγε να βγάλει ταυτότητα, ζήτησε να του βάλουν παραπάνω ύψος! «Πήγα να βγάλω ταυτότητα και πάω στο ΑΤ Νέας Σμύρνης και λέω στον αστυνομικό “βάλε λίγο ύψος, τι σε πειράζει; Βάλε 1,78”. Μου λέει “δεν μπορώ κύριε να βάλω”. Λέω “εγώ δεν θα το πω πουθενά”», εξομολογήθηκε ο σεφ.

Κουτσόπουλος για Masterchef: «Προτιμώ τους ειλικρινείς ανθρώπους». Ότι έχει γίνει περισσότερο προσωποκεντρικό το σόου την φετινή σεζόν παραδέχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν πάντα ως οι «καλοί σε όλα» λέγοντας ότι ο ίδιος, προτιμά όσους είναι ειλικρινείς και… τσαλακώνονται, σε σχέση με τους πρώτους.

Media Τελευταίες ειδήσεις