Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόβεται» η Σπυροπούλου; Τι λένε στελέχη του ALPHA…!

«Κόβεται» η Σπυροπούλου; Τι λένε στελέχη του ALPHA…!

Χαμός, σου λέει, έχει γίνει μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να καυγαδίζει με πρώην σύντροφό της. Να σας πω την αλήθεια… ποσώς με ενδιαφέρει αν καυγάδισε, αν τον «νύχιασε», αν κλείστηκαν στην τουαλέτα… και ό,τι άλλο έκαναν στην προσωπική ζωή τους, μακριά από το τηλεοπτικό πλατό.

Ξαφνικά όμως από το πρωί με γέμισαν με μηνύματα που μου έλεγαν ότι πράγματι μετά από αυτό το γεγονός η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε το «κόψιμο» της εκπομπής της. Αν και η αιτία του «κοψίματος», τα όσα δηλαδή έκανε μακριά από το πλατό της εκπομπής της, μου φάνηκε… αστεία, εντούτοις θεώρησα ότι πρέπει να το «ψάξω»…!

Τι πιο απλό λοιπόν από το να τηλεφωνήσω σε μερικά στελέχη του ALPHA που αμέσως μου ξέκοψαν ότι το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» δεν κόβεται! Όλοι μάλιστα μου είπαν ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα για «κόψιμο» της εκπομπής και μάλιστα πως δεν έγινε καμία σύσκεψη μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος για να αποφασίσουν. Όλοι τους επίσης μου τόνισαν πως η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά και δεν σκέφτονται να την «κόψουν».

Έτσι λοιπόν παρά τις φήμες που κυκλοφορούν η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά αυτή τη σεζόν και τα σενάρια που θέλουν τον ALPHA να «τιμωρεί» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσα έκανε στην προσωπική ζωή της, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Βέβαια με τέτοιες παρουσιάστριες τιμωρούνται… οι τηλεθεατές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε