Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόβονται οι «Καλές δουλειές» του Φιλιππίδη

Κόβονται οι «Καλές δουλειές» του Φιλιππίδη

Τελικά δεν θα κατέβει στις εκλογές, γιατί πολύ απλά… αποσύρεται. Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη που όπως σας είχα γράψει πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με το σενάριο της σειράς «Καλές δουλειές» που υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, θα κατέβαινε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Επειδή όμως, η σειρά -σε ό,τι τουλάχιστον αφορά τη μάχη της τηλεθέασης- δεν αποδείχτηκε και πολύ… καλή δουλειά για τον ΑΝΤ1 οι «Καλές δουλειές» θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από ότι προγραμματιζόταν.

Ο αρχικός σκοπός του σταθμού ήταν να βγουν στον αέρα 12 επεισόδια τη φετινή σεζόν και ανάλογα με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης να δουν τι θα κάνουν για του χρόνου. Οι πτήσεις όμως, της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης ήταν χαμηλές και έτσι εδώ και καιρό πήραν την απόφαση να ρίξουν τίτλους τέλους φέτος. Όπως είχε μάλιστα πει ο ίδιος ο ηθοποιός καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Το πρωινό» στα τελευταία επεισόδια, μετά το 9ο δηλαδή και έως το 12ο, η ιστορία θα… άλλαζε λιγάκι.

Τελικά όμως, δεν θα δούμε την αλλαγή, γιατί ο ΑΝΤ1 σε επαφή που είχε με τους συντελεστές αποφάσισαν να ολοκληρωθεί στο 9ο επεισόδιο. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι η σειρά είχε εγκριθεί αρχικά για την παραγωγή 9 έως 12 επεισόδια και όλοι πίστευαν ότι θα συμπληρώσει το μέγιστο αριθμό επεισοδίων. Τελικά όμως, λόγω και των χαμηλών τηλεθεάσεων που αποδεικνύουν ότι οι τηλεθεατές δεν αγάπησαν τις «Καλές δουλειές» αποφάσισαν να τις σταματήσουν με το που ολοκληρωθούν τα λιγότερα επεισόδια της συμφωνίας, οπότε το επόμενο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο που θα προβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατεβάζουν τον Πέτρο Φιλιππίδη στις εκλογές!

Το Κάτω Παρτάλι μας λέει «αντίο» για καιρό…

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι αποκαλύπτει στο TLIFE για το Κάτω Παρτάλι και την Ελένη Μενεγάκη

Το «Κάτω Παρτάλι» γίνεται… Brokeback Mountain!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε