Τετάρτη, 21 Φεβ.
10oC Αθήνα

Κρατερός Κατσούλης: Συζητάω και για την τηλεόραση και για το Deal

Κρατερός Κατσούλης: Συζητάω και για την τηλεόραση και για το Deal

“Αν με φωνάξουν και μου πουν ότι θα το κάνουμε, θα το κάνω” ομολογεί ο Κρατερός Κατσούλης.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης το πρωινό του Σαββάτου, όταν συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παύση από την τηλεόραση αλλά και τα επερχόμενα του σχέδια.

«Ήταν συνειδητό. Δεν ήμουν ποτέ φυσικά παρών ποτέ. Πάντα όμως όλα είναι συνδυαστικά. Δεν πρόλαβα με κάποιον τρόπο να πενθήσω για την μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή.

Ήταν μετά όλο αυτό κουραστικό, που μαζεύτηκαν κάποια πράγματα. Μετά προέκυψε και το e-shop μου με τα βιολογικά προϊόντα», τόνισε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης για την τηλεοπτική του απουσία.

«Συζητάω για κάτι θεατρικό αυτή την περίοδο για το καλοκαίρι. Συζητάω και για την τηλεόραση και για το Deal. Έχω εκφράσει τις προθέσεις μου.

Θα το έκανα με χαρά αν μου το πρότειναν. Δεν σκέφτομαι κάτι αν δεν υπάρχει λόγος. Αν με φωνάξουν και μου πουν ότι θα το κάνουμε, θα το κάνω. Όχι, δεν με φοβίζει (σ.σ. η ενδεχόμενη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο για το Deal)».

«Πρωινό δεν θα ήθελα να ξανακάνω δεν αλλάζει η γνώμη μου. δεν είναι η κατεύθυνσή μου, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.

Όταν έκανα πρωινό έφυγα από τη μυθοπλασία και δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο» ξεκαθάρισε, παράλληλα, ο Κρατερός Κατσούλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις