Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κρίσιμη συνεδρίαση για το “μαύρο” στο MEGA

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αισιόδοξα είναι τα όσα λέγονται στο παρασκήνιο για τις επαφές των βασικών μετόχων του MEGA καθώς φαίνεται ότι έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Ωστόσο παρά τα αισιόδοξα σενάρια το ενδιαφέρον των απλήρωτων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού στρέφεται σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Digea. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit η οφειλή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ στην εταιρεία έχει ξεπεράσει τα “επιτρεπτά όρια” προειδοποιώντας ότι αν δεν καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις θα “σπάσει” αρχικά το σήμα και στη συνέχεια θα ρίξει “μαύρο”. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το MEGA οφείλει μεν πολλά χρήματα αλλά υπάρχουν άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που ενώ οφείλουν περισσότερα εντούτοις καλύπτοντας τους τελευταίους μήνες τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις τους έχουν γλιτώσει το “γκρίζο”. Αυτή την ώρα λοιπόν πραγματοποιείται η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της Digea στο οποίο θα αποφασιστεί αν θα “σπάσουν” το σήμα του MEGA.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου την Παρασκευή και μετά το τελευταίο εξώδικο της Digea στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά κυρίως ενόψει της σημερινής συνεδρίασης δόθηκαν χρήματα από έναν βασικό μέτοχο του σταθμού με σκοπό να ακολουθηθεί η ίδια τακτική “παγώματος” των προηγούμενων οφειλών. Βέβαια το χρηματικό αυτό ποσό ήταν μικρότερο από αυτό που ζητούσε η Digea αλλά θα αποτελέσει ως επιχείρημα στη σημερινή συνεδρίαση για να κερδίσουν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν οι παρασκηνιακές επαφές των βασικών μετόχων από τις οποίες θα κριθεί ουσιαστικά το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε