Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά η δεύτερη δοκιμασία στο «Voice»

Ξεκινά η δεύτερη δοκιμασία στο «Voice»

Είναι από τα καλύτερα talent show παγκοσμίως. Κι ομολογουμένως στον ΑΝΤ1 έχουν κάνει πολύ καλή προσπάθεια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.

Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη μέρα προβολής του στη χώρα μας το  «Voice» έχει σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις αποδεικνύοντας ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι περισσότερες «Φωνές» που έχουν επιλέξει στο κανάλι του Αμαρουσίου -έως τώρα τουλάχιστον- είναι καλές και δικαίως τους δόθηκε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Απόψε, στις 21:00, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ένα ακόμα μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο από τη φάση των auditions, η οποία έχει ολοκληρωθεί και κάθε μέλος της τετραμελούς κριτικής επιτροπής έχει επιλέξει τα 16 άτομα για την ομάδα του.

Την επόμενη βδομάδα λοιπόν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επόμενης φάσης, αυτής των Battles, των “μονομαχιών» δηλαδή, που θα ολοκληρωθεί σε 4 επεισόδια και κατά την οποία οι κριτές θα επιλέξουν τους μισούς από αυτούς, δηλαδή τους 8 διαγωνιζόμενους της ομάδας τους, για να διαγωνιστούν στα live.

Η δυσκολία βέβαια για τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλη Stavento και Μελίνα Ασλανίδου θα είναι το ποιους από τους 8 από τους 16 διαγωνιζόμενους της ομάδας τους θα αφήσουν εκτός των live και αν θα κάνουν τη σωστή επιλογή. Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της επόμενης φάσης οι 4 κριτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να επιλέξουν τις σωστές φωνές, καθώς στο τέλος, στη διαδικασία των live, οι τηλεθεατές θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν και θα αποφασίσουν το διαγωνιζόμενο που θα είναι ο νικητής του ελληνικού «Voice»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε