Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά ο «Daddy Cool»

Ξεκινά ο «Daddy Cool»

Μία καινούργια ελληνική σειρά! Κι όταν λέμε «ελληνική» το εννοούμε, καθώς δεν είναι κάποια ξένη που την πήραν για να την προσαρμόσουν στα καθ’ ημάς, αλλά πρόκειται για πρωτότυπο σενάριο που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση.

Τίτλος της, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, «Daddy Cool» οι συντελεστές ξεκίνησαν ήδη τις πρόβες υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Νίκου Ζαπατίνα. Στο ρόλο του Daddy cool» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης που ως Μάξιμος μεγαλώνει μόνος τα δύο μικρά παιδιά του που του άφησαν οι πρώην σύντροφοί του, που υποδύονται η Ιωάννα Πηλιχού και η Νεφέλη Παπαδερού.

Με τον Μάξιμο όμως που είναι ιδιοκτήτης ενός μπιστρό είναι ερωτευμένη η σερβιτόρα που εργάζεται εκεί και που θα την ενσαρκώσει η Βασιλική Τρουφάκου, ενώ τον αδελφό του που είναι και ο σεφ του μπιστρό θα υποδυθεί ο Λευτέρης Ελευθερίου. Παίζουν ακόμα ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και ο Χάρης Μάρκου. Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν έχουν ξεκινήσει πρόβες με σκοπό οι κάμερες να πιάσουν δουλειά τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου και η καινούργια ελληνική σειρά να βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε