Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ξεκινά το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Ο τηλεθεατής θα έχει τον πρώτο λόγο»! Αυτό θα συμβαίνει καθημερινά μέσα από την καινούργια εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 18:45 μέσα από τη συχνότητα του EPSILON.

Έγκυρη ενημέρωση με ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα, τις εξελίξεις της ειδησεογραφίας αλλά και τη «ματιά» των τηλεθεατών που θα έχουν κύριο ρόλο στην καινούργια εκπομπή, αφού όπως αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου: «Όλες οι εξελίξεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο παρουσιάζονται με σύγχρονη ματιά αξιοποιώντας εργαλεία της τεχνολογία και των social media.

Δημοσιογράφοι, αναλυτές και σχολιαστές, θα ερευνούν όλες τις πτυχές των θεμάτων της επικαιρότητας φωτίζοντας τα σκοτεινά σημεία της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου. Κομβικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν οι πολίτες που θα βρίσκονται στο στούντιο έχοντας τον πρώτο λόγο στην εξέλιξη της εκπομπής, με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις τους.

Οι τηλεθεατές, από το σπίτι, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter & Facebook ) θα δίνουν το δικό τους στίγμα με τη χρήση του hashtag #livenewstv, καθορίζοντας το LIVE NEWS, σε πραγματικό χρόνο. Ειδήσεις άμεσα που φωτίζουν το παρασκήνιο».

Όσοι μάλιστα θέλουν μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή για να βρεθούν στο πλατό της εκπομπής στέλνοντας mail στο livenews@epsilontv.gr ενώ οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους τηλεθεατές από το σπίτι θα είναι στο Twitter: livenewstvshow και στο Facebook: Live News, ενώ μπορείτε να κάνετε σχόλια με το hashtag: #livenewstv.

Τη σκηνοθεσία της καθημερινής εκπομπής θα κάνει ο Γιώργος Κανάκης, την αρχισυνταξία ο Αντώνης Τσολιάς, την Οργάνωση Παραγωγής ο Μιχάλης Κοντογιάννης, τη Διεύθυνση Παραγωγής η Κατερίνα Καραθανάση και τη σκηνογραφία του στούντιο έκανε η Δήμητρα Μπατσακούτσα.

Από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου λοιπόν και καθημερινά στις 18:45 ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζει την ειδησεογραφία μέσα από την εκπομπή «Live News» στο EPSILON έχοντας δίπλα του τους πολίτες…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε