Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινάνε τις “Τρίχες”

Ξεκινάνε τις “Τρίχες”

Κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και σήμερα οι κάμερες θα πιάσουν ξανά δουλειά.

Μετά από αρκετές επαφές μεταξύ της εταιρείας παραγωγής, των συντελεστών και των στελεχών του ΑΝΤ1 βρέθηκαν οι λύσεις ώστε οι “Τρίχες”, η σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, να συνεχίσουν τα γυρίσματα και να βγουν ξανά στον αέρα.

Λόγω των χαμηλών πτήσεων της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης ξεκίνησε η… μουρμούρα μεταξύ των εμπλεκόμενων που είχε αποτέλεσμα να “παγώσει” η σειρά και να σταματήσουν τα γυρίσματα. Αρκετοί δε από τους συντελεστές παρέμεναν απλήρωτοι και δεν δέχονταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα αν και εφόσον δεν λάμβαναν μέρος των χρημάτων που τους όφειλαν.

Από την άλλη όμως ο ΑΝΤ1 έχει συμφωνήσει με χορηγούς για να διαφημίζονται μέσα από τη σειρά με τοποθέτηση προϊόντων οπότε ήταν αδύνατο να κόψουν τις “Τρίχες”. Μετά από αρκετές επαφές λοιπόν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που υπήρχαν και έτσι από σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα με σκοπό να γυριστούν δέκα ακόμα επεισόδια. Μάλιστα, αν και εφόσον με τις αλλαγές που γίνονται, η σειρά συνεχίσει να διαγράφει ανοδική πορεία, τότε δεν αποκλείεται να δοθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου έγκριση για την παραγωγή κι άλλων επεισοδίων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε