Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκίνησαν γυρίσματα Αθερίδης και Καρύδη

Ξεκίνησαν γυρίσματα Αθερίδης και Καρύδη

Με τη συνάντησή τους μετά από χρόνια αποδεικνύεται ότι δεν έχουν σταματήσει να είναι ερωτευμένοι.

Τι κι αν λοιπόν αυτός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτεί με μία άλλη γυναίκα; Η ιστορία που εξελίσσεται είναι γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και ανατροπές και θα την παρακολουθήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της καινούργιας κινηματογραφικής ταινίας «Από έρωτα» που έγραψε και σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώ μαζί του πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, η Παναγιώτα Βλαντή, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Μάρθα Καραγιάννη.

Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του πυροσβέστη Αντώνη Γκαλιμάνη με τη νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν τον επισκέπτεται στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε το ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους, αλλά ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει το γάμο του με τη Νατάσσα, παρά το ότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η “διπλή ζωή” του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.


Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι και μέσα στον Δεκέμβριο η ταινία «Από έρωτα» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε