Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έλεγαν ότι είμαι έγκυος, εγώ οικογένεια δεν έχω;

Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έλεγαν ότι είμαι έγκυος, εγώ οικογένεια δεν έχω;

«Έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου (…) αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες με τη φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου συζητήθηκαν σε όλες τις εκπομπές. Και το «Ακόμα δεν είχες τίποτα», δεν ήταν η εξαίρεση, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην κρύβει την ενόχλησής για όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για εκείνη.

«Έχω βρεθεί πάρα πολλές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου.

Εδώ πέρα ήμουν σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου και το ποιος είναι. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω;» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και συνέχισε: «Ή ρεπορτάζ που έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου, στη θεία μου στους κολλητούς μου.

Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι.

   

Πολλοί από αυτούς που είδαμε και κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα» κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις