Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: Θα πενθήσω όπως θέλω!

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: Θα πενθήσω όπως θέλω!

Με σειρά αναρτήσεων, η Ιωάννα Τούνη απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε μετά το θάνατο της μητέρας της, από καρκίνο.

Λίγο πριν από το Πάσχα, η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή και όταν η γνωστή influencer και ο σύντροφός της βρέθηκαν στη Ναύπακτο, τα σχόλια σε βάρος της έπεσαν… βροχή.

Στις πρώτες της αναρτήσεις στα social media μετά το θάνατο της μητέρας της, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για όσους σχολίασαν πως ήθελε να κάνει διακοπές μαζί με το σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και δεν πενθούσε.

«Μετά την κηδεία της μαμάς μου, που έγινε στις Σέρρες, ήμουν με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη, αυθημερόν, στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις