Media

Κυριάκος Κυανός για το βάρος του: Ένιωθα να με «μαστιγώνουν» με τα μάτια τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Κυανός σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη ο Κυριάκος Κυανός και μίλησε για τον άσχημο τρόπο που εκφράζονταν εναντίον του λόγω των κιλών και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον κορωνοϊό.

«Δεν βουτά καθόλου την γλώσσα στο μυαλό ο κόσμος. Όταν μπαίνεις όμως στην διαδικασία να νιώσεις αυτό το μαστίγωμα με τα μάτια τους…

Επειδή είναι θέμα υγείας, δεν είναι ότι έβαλα κάτι που δεν είναι της μόδας ή έβαλα ένα σώμα χοντρό. Πόσο μάλλον τώρα που ο καθένας λέει ότι θέλει. Γενικά με τις ματιές του και σχόλια από πίσω θα σκάσει κανένα πουκάμισο.

Δεν έχω περάσει πολλά τέτοια προβλήματα αλλά υπήρχαν, όπως το να μιλάμε για μια συνεργασία και να λένε τι να τον κάνεις τώρα που είναι χοντρός.

Έχω χάσει δουλειά ή άνθρωποι να σε βγάζουν από το πλάνο και να λένε βλέπεις πως έχει γίνει;» είπε ο Κυριάκος Κυανός.

«Νοσήσαμε τώρα που πήραμε λίγο θάρρος και χαλάρωσαν τα πράγματα μετά από δύο καραντίνες. Το Πάσχα κι ήμουν ακόμα με κιλά και με θεραπεία για το σάκχαρό μου. Φοβήθηκα, ήμουν πολύ άσχημα, κάθε φορά στο τσακ για νοσοκομείο.

Έβγαινα στο μπαλκόνι και προσποιούμουν ότι ήμουν καλά. Ήταν χειρότερα κάθε φορά η ανάσα. Ένιωθα να υπάρχουν κάθε φορά μαχαίρια και να με σκίζουν. Έκανα ένα βήμα κι ένιωθα ότι θα πέσω κάτι.

Εγώ από τότε έχω αλλάξει. Αέρας να φυσήξει νιώθω διαφορετικά τώρα» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Κυανός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΡΤ: «Η Ελλάδα στα μουσεία του κόσμου» – Η νέα εκπομπή του Κώστα Λασκαράτου
Η σειρά ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από την ΕΡΤ1, είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και αναζητά τις ιστορίες και τα πρόσωπα που συνδέουν την Ελλάδα με σημαντικά μουσεία του κόσμου
Λασκαράτος, εκπομπή ΕΡΤ
Τίνα Μιχαηλίδου σε Σοφία Βούλτεψη στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Δεν είμαστε κομπάρσοι παρουσιαστές»
Ένταση στην εκπομπή «Online», όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει στην ερώτηση που της είχε τεθεί – «Ούτε εγώ είμαι κομπάρσος δικός σας», απάντησε η Σοφία Βούλτεψη
Μιχαηλίδου και Βούλτεψη
5