Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λάκης Γαβαλάς: «Στη Βουλή έχουμε πολλούς γκέι»

Λάκης Γαβαλάς: «Στη Βουλή έχουμε πολλούς γκέι»

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετοί γκέι στην ελληνική βουλή, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι καιροί και οι εποχές έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

O Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την συμμετοχή του στα Σύρματα της ΕΡΤ1, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του καθώς του αρέσει ιδιαίτερα ο ρόλος του φυλακισμένου που υποδύεται, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ελληνική βουλή, τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετοί γκέι κάτι που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.

«Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο. Είπα το ναι γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο. Στη Μύκονο γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες και μπορεί να παίξω στο Emily in Paris.

Το Shopping Star δεν θα έφερνε πρόοδο στη ζωή μου. Από τη δική μου πλευρά δεν προχώρησε. Η Ηλιάνα είναι ένα πιόνι στο σκάκι. Η Βίκυ Καγιά έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα.

Έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, και γυναίκες και άντρες. Το σώμα μου είναι ένα τεθωρακισμένο στον πόλεμο της καθημερινότητας» ήταν τα λόγια του γνωστού σχεδιαστή μόδας.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις