Media

Λάκης Γαβαλάς: «Τα γυρίσματα του GNTM ξεκινούν στα μέσα Μαϊου»

«Το My Style Rocks μου άφησε μια γεύση πατσά»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δηλώσεις στην εκπομπή «Buongiorno» παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον δήμο Κορυδαλλού. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για το GNTM και το My Style Rocks.

«Έχω υπογράψει 1+1 συμβόλαιο με το Star για το GNTM. Από τη στιγμή που ξαναγίνεται η εκπομπή, πρέπει να τιμήσω το συμβόλαιό μου», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα χαρώ πολύ αν είναι μαζί μας η Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι. Τα γυρίσματα του GNTM ξεκινούν στα μέσα Μαΐου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παρουσιάστρια και θα είναι, απ’ ότι ξέρω. Δεν νομίζω πως η Μπέττυ θα διεκδικούσε να κάνει κάτι που είναι δεδομένο. Φέτος θα αλλάξουν πολλά πράγματα, θα είναι πολύ διαφορετικό».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε πάντα με το μοναδικό του στυλ πως «το My Style Rocks μου άφησε μια γεύση πατσά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για την παρουσιάστρια που έκλεισε τα 44 – «Με συγκινείτε» είπε στους συνεργάτες της
«Πάντα είναι ωραίο να δέχομαι ευχές από ανθρώπους που αγαπώ και εσείς είστε η δεύτερη οικογένεια μου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Μέμος Μπεγνής ως Σοφία Αρβανίτη – Η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για την Σωτηρία Μπέλλου
Ο Μέμος Μπεγνής ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή, «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», εντυπωσιάζοντας άπαντες στο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar
Ο Μέμος Μπεγνής ως Σοφία Αρβανίτη