Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λάμπης Λιβιεράτος: “Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν έτοιμος να μιλήσω”

Λάμπης Λιβιεράτος: “Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν έτοιμος να μιλήσω”

“Ήμουν εγκλωβισμένος” εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, ο Λάμπης Λιβιεράτος στο Dot.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε από καρδιάς ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ δηλώνοντας πως δήλωσε πως θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να ερμηνεύσει.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως «την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει».

«Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα».

«Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις