Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάμπρος Φισφής: Θα απαντούσα σίγουρα «ναι» σε ένα talk show

Λάμπρος Φισφής: Θα απαντούσα σίγουρα «ναι» σε ένα talk show

Για όσα θέλει να δοκιμαστεί στην τηλεόραση αναφέρθηκε ο Λάμπρος Φισφής!

Μιλώντας στη Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, ο Λάμπρος Φισφής εστίασε στη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με την τηλεόραση και την βοήθεια που έχει δεχθεί από αυτήν στις θεατρικές του παραστάσεις.

Η σχέση σας με την τηλεόραση είναι καλή, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις. Είναι εύκολο;

Προσπαθώ να αναλαμβάνω projects που μου αρέσουν και για αυτό μου αρέσει ακόμα αυτός ο χώρος και περνάω καλά. Από την άλλη ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση τα χρόνια της κρίσης, οπότε ότι δουλειά και να έχω κάνει είχε μέσα εκπτώσεις. Πάντα έπρεπε να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπος για να κάνουμε κωμωδία με χαμηλό budget.

Τι θα απαντούσατε σε μια πρόταση για κάτι εντελώς διαφορετικό, πχ. ένα talk show;

Θα απαντούσα σίγουρα “ναι”. Όπως “ναι” απάντησα και όταν παρουσίασα πριν από μερικά χρόνια τις “Βραδινές ιστορίες”. Λατρεύω τα talk shows, μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες των ανθρώπων και σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω ξανά. Αρκεί, βέβαια, να εστιάζει στις αστείες ιστορίες.

Η τηλεόραση βοηθά με κάποιο τρόπο τις παραστάσεις σας;

Σίγουρα η τηλεόραση είναι ένα μέσο προβολής. Σε βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση και, αν του αρέσεις, μπορεί να επιλέξει να έρθει να σε δει και στο θέατρο. Το θέατρο όμως θέλει και μια συστηματική δουλειά για να κρατήσεις το κοινό σου. Να παραδίδεις πάντα καλές παραστάσεις και να πηγαίνεις κάθε χρόνο πάνω – κάτω την Ελλάδα με περιοδείες, να πηγαίνεις εσύ στον κόσμο και να του δείχνεις τη δουλειά σου.

Media Τελευταίες ειδήσεις