Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν θα ρωτούσα ποτέ την Φαίη Σκορδά, όταν αποφασίσει θα μας το πει

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν θα ρωτούσα ποτέ την Φαίη Σκορδά, όταν αποφασίσει θα μας το πει
Φωτογραφία NDP

“Και επειδή είναι πολύ σωστή επαγγελματίας, νομίζω ότι όποια απόφαση πάρει, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει κάπως θεωρώ ότι θα μας το πει” δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Φαίη Σκορδά και το αν θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του μαζί της απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου.

“Δεν ξέρω αν η Φαίη πηγαίνει μεσημέρι. Μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εκεί. Θα ακούσω μόνο από τον κατάλληλο άνθρωπο, την κατάλληλη στιγμή και όταν μας πει το κατάλληλο πράγμα.

Δεν με νοιάζει αν θα πάμε με μεσημέρι, αν θα βγαίνουμε ζωντανά από το Βατικανό και αν θα παίζουμε σε έξι κανάλια. Η Φαίη είναι έξυπνη.

Είναι σε ένα κανάλι. Τι να πει ότι σηκώνομαι και φεύγω; Δεν ξέρω τι θα κάνει η Φαίη, ρώτησέ την. Δεν μας έχει πει τίποτα, όπως σε κοιτώ και με κοιτάς” ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

“Δεν θα τη ρωτούσα ποτέ. Όταν αποφασίσει και όταν θέλει, θα μας το πει. Και επειδή είναι πολύ σωστή επαγγελματίας, νομίζω ότι όποια απόφαση πάρει, αν νιώσει ότι μας επηρεάζει κάπως θεωρώ ότι θα μας το πει.

Θα έκανα οτιδήποτε είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Εγώ περνώ πολύ καλά με την Φαίη.

Φέτος δοκιμαστήκαμε και την αγάπησα” συνέχισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις