Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Ουγγαρέζο: Στενοχωριόμουν που είχα κακή σχέση μαζί του και ήθελα να το διορθώσω

“Παρεξηγηθήκαμε, χαλαστήκαμε, τα ξαναβρήκαμε” δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ελένη Κώνστα μίλησαν στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου, με αφορμή τη ραδιοφωνική τους συνεργασία.

Ο δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη βελτίωση των σχέσεων του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για ανθρωποφαγική τηλεόραση.

“Παρεξηγηθήκαμε, χαλαστήκαμε, τα ξαναβρήκαμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι. Εγώ είχα πει ότι κάνω πίσω σε ό,τι έχω κάνει λάθος. Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Στενοχωριόμουν που είχα κακή σχέση μαζί του και ήθελα να το διορθώσω.

Διορθώθηκε και όλα καλά” ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και συνέχισε για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Υπάρχει τρόπος ο κεντρικός παρουσιαστής να σου δώσει χώρο και αβάντα και τρόπος να σου κόψει τα πόδια. Πάντα θα γίνεται”.

“Εύχομαι να αργήσει να ξεκινήσει η ανθρωποφαγία. Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό και ότι δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε 20%, κάποιοι ούτε καν 10%, αλλά ας βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε” πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου από τις διακοπές στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - «Είσαι ξεχωριστός»
Μια τρυφερή selfie με την Κατερίνα Καινούργιου από τις διακοπές τους στην Πάρο μοιράστηκε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram
Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής
10