Σάββατο, 18 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργου: Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή, θα έκανα άλλη δουλειά

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργου: Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή, θα έκανα άλλη δουλειά
ndp

Δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα, ενώ ήταν και ιδιαίτερα αιχμηρός μιλώντας για την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εννοείται ότι ξαφνιάστηκα με την απόφαση του MEGA, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Είναι πρωτόγνωρο να συμβεί αυτό. Παραδέχθηκα όμως την Ελεονώρα με όλες της τις αντιδράσεις. Ήταν υπερεπαγγελματίας όπως πάντα, μπήκε μπροστά για να νιώσουν όλοι καλά.

Μόνο καλά πράγματα έχω να πω. Εφόσον η Ελεονώρα νιώθει ότι το κανάλι τη στηρίζει, αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη. Θα της πω όμως και ένα δημόσιο μπράβο, γιατί αυτό που έκανε δεν το συναντάς εύκολα», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Είπα: τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το «τράβηξε» μέσα από την εκπομπή της. Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον Alpha. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε να ειπωθεί ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές.

Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα», σχολιάζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν η μοναδική μου επιλογή και δεν είχα καμία άλλη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», ξεκαθαρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις