Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: Δε μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες ενώ δεν έχει εμπειρία

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: Δε μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες ενώ δεν έχει εμπειρία

Θέση υπέρ της άποψης που διατύπωσε ο Κώστας Τσουρός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο πήρε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. «40 χρόνια τώρα ο κάθε τυχάρπαστος λέει την γνώμη του», είπε.

«Εγώ συμφωνώ με τον Κώστα, γνώμη χωρίς γνώση δεν μπορείς να έχεις. Η εμπειρία φέρνει την γνώση. Δεν είναι για όλους στην τηλεόραση ο σχολιασμός», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του θέματος στην σημερινή (26.02.2024) εκπομπή Fay’s Time. Και στη συνέχεια εξαπέλυσε τα πυρά του στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν τον έβαλαν για την σχολιαστική του δύναμη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Τον έβαλαν για την ομορφιά του, το μπρίο και το κέφι του. Η Ευρυδίκη ήταν αθλητικογράφος, έχει περισσότερη εμπειρία», είπε.

«Αν θέλετε να λέμε αλήθειες, μην τα πασαλείβουμε. Εγώ δεν έχω σχολιάσει ποτέ θέμα, για το οποίο δεν έχω γνώσεις.

Δεν μπορεί να σχολιάζει παρουσιάστριες ενώ δεν έχει εμπειρία. Το χειρότερο είναι ότι όλοι έχουν άποψη και σχολιάζουν και η τηλεόραση έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. 40 χρόνια τώρα ο κάθε τυχάρπαστος λέει την γνώμη του», συνέχισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το απόσπασμα στο 13:30 του βίντεο

 

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Εγώ θεωρώ ότι αυτό που ήθελε να πει ο Κώστας Τσουρός ήταν ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν δίνει το “ψωμάκι” και τους τίτλους στην εκπομπή και τα δίνει στο Youtube.

Τον θεωρεί περισσότερο άνθρωπο του διαδικτύου και όχι της τηλεόρασης». 

Media Τελευταίες ειδήσεις