Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν βρεθήκαμε ποτέ

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν βρεθήκαμε ποτέ

“Είμαι θετικός να κάνω πολλά πράγματα γενικά, είμαι θετικός άνθρωπος” ομολογεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για την έναρξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ αλλά και την προοπτική να βρεθεί και σε δεύτερο κόνσεπτ, πέρα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα την Τρίτη.

“Δεν έχω πει εγώ ποτέ τίποτα για άλλη εκπομπή. Συζητάμε διάφορα πράγματα γενικά οπότε, όπως δεν το σχολίασα και τότε, δεν θα το σχολιάσω και τώρα.

Εγώ είμαι θετικός να κάνω πολλά πράγματα γενικά, είμαι θετικός άνθρωπος. Συζητάω να κάνω αρκετά πράγματα.

Τώρα… θα είναι αυτό, θα είναι εκείνο, θα είναι το άλλο… Θα δούμε. Κύριο μέλημα και άγχος μου είναι να πάει καλά το Fay’s Time. Αυτό” παραδέχθηκε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν βρεθήκαμε ποτέ. Ακούστηκε το όνομα μας για κάτι, δεν είχαμε βρεθεί ποτέ, ανταλλάξαμε μηνύματα μόνο στο Instagram για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον καλή αρχή.

Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής αλλά δεν έχω τίποτα άλλο να πω”.

“Δεν λέω “συμφραζόμενα” ούτε τίποτα. Δεν έχω πει τίποτα για αυτή την εκπομπή, δεν έχω πει κάτι και δεν έχω τοποθετηθεί όπως δεν θα το κάνω και τώρα γιατί θέλω να τοποθετούμαι επί πραγμάτων τα οποία είναι στέρεα και είναι πολύ συγκεκριμένα” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Media Τελευταίες ειδήσεις