Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Την τρίτη μέρα είπα «τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Την τρίτη μέρα είπα «τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;»

Δυσκολεύτηκε να συνηθίσει τους ρυθμούς της καθημερινής εκπομπής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος φέτος είναι στο πάνελ της εκπομπής «Fay’s time» με τη Φαίη Σκορδά.

«Την τρίτη μέρα στο “Fay’s time“, είπα “τώρα πρέπει να ξανάρθω για εκπομπή;”», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Ωραία είναι, άλλοι ρυθμοί του καθημερινού, άλλοι του Σαββατοκύριακου. Είναι πολλές φορές που αναρωτιέμαι αν αυτά που συζητάμε αφορούν κανέναν και με πειράζει η Φαίη (Σκορδά) ρωτώντας μου αν θέλω να αναλάβω την αρχισυνταξία.

Όταν βαριέμαι στην εκπομπή φαίνεται. Και βαριέμαι, όχι γιατί είναι βαρετή η εκπομπή αλλά γιατί θεωρώ ότι κάποια θέματα μπορεί να μην αφορούν εμένα», συνέχισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε για το The Break, όχι γιατί βαριέμαι εγώ αλλά γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση του τηλεθεατή…» είπε στη συνέχεια.

«Δεν έχω μάθει τίποτα για Survivor Πανόραμα, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, κάτι θα είχε πάρει το αυτή μας…

Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος στο πρόγραμμα του καναλιού για το Survivor Πανόραμα.

Εμένα δε με αφήνει η Φαίη να πάω στο Survivor φέτος.

  

Το ποσοστό των καινούργιων και τον παλιών παικτών που θα δούμε, το ξέρει μόνο η εταιρεία» ανέφερε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

Media Τελευταίες ειδήσεις