Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λαζόπουλος, Γκλέτσος, Γαβαλάς κλείνουν… το δικαστήριο!

Λαζόπουλος, Γκλέτσος, Γαβαλάς κλείνουν… το δικαστήριο!

Χθες το βράδυ, τράβηξε ξανά την κουρελού και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» που έστησε στην Κομοτηνή. Η εκπομπή έφερε στον ALPHA 37% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών, σημείωσε 50,5% μέσο όρο.

Σήμερα, ο Λάκης Λαζόπουλος «κλείνει» το… δικαστήριο που δημιούργησε για τη σειρά «Δια ταύτα». Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Η μαύρη υπηρέτρια» ο Λάκης γίνεται η ζάμπλουτη Ντέμη Καγκελοπούλου που μετά τους «10 μικρούς  Μήτσους» και την «πρώτη ξαπλώστρα Μύκονο» έρχεται κατευθείαν …για όνομα… στο Αθηναϊκό αυτόφωρο! Αιτία, η Ουγκαντιανή υπηρέτριά της (Ντέμπορα Οντόγκ) που την καταγγέλλει για κακομεταχείριση.

Έκπληκτη, που δεν της αναγνωρίζεται καν το ελαφρυντικό ότι οι τσαντιές που έριχνε στο κεφάλι της υπηρέτριάς της, προέρχονταν από επώνυμη τσάντα, ρίχνεται στο ίδιο κρατητήριο με τον Αντώνη τον οικοδόμο, ρόλο που υποδύεται ο Απόστολος Γκλέτσος. Παρόλη την κοινωνική  απόσταση που χωρίζει τους δύο ήρωες, ένα ποντίκι θα γίνει η αφορμή να έρθουν πιο κοντά.

Τίποτα δεν είναι όμως, όπως φαίνεται, μιας και όλοι κρύβουν ένα σκελετό στην ντουλάπα τους, ή καλύτερα στον κήπο τους. Κι όταν η Καγκελοπούλου κινδυνεύει να βρεθεί πίσω απ’ τα κάγκελα, αναλαμβάνει να την εμψυχώσει ο Λάκης Γαβαλάς που έχει βιώσει τον εγκλεισμό σε φυλακή.

Να αναφέρω ότι στο επεισόδιο πρωταγωνιστεί και ο Τρύφων Καρατζάς που ως συνήγορος υπεράσπισης θα προσπαθήσει να απαλλάξει τη ζάμπλουτη Ντέμη Καγκελοπούλου.

Απόψε λοιπόν, στις 21:00, το «Δια ταύτα» του Λάκη Λαζόπουλου ρίχνει τίτλους τέλους. Βέβαια μπορεί το «δικαστήριο» να σταματήσει να λειτουργεί, αλλά είναι σίγουρο πως όλο και κάτι θα… σκαρώσει ο Λάκης με τον ALPHA και για την επόμενη σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε