Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λένα Παπαληγούρα: Δεν θα γύριζα στη ζωή πριν από τα παιδιά μου

Λένα Παπαληγούρα: Δεν θα γύριζα στη ζωή πριν από τα παιδιά μου

“Επανεκτίμησα πράγματα που τα είχα στο μυαλό μου σαν δεδομένα” τονίζει η Λένα Παπαληγούρα.

Στη ζωή πριν και μετά από τα παιδιά αλλά και τη νέα καθημερινότητα αναφέρθηκε από καρδιάς η Λένα Παπαληγούρα όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. 

“Τα παιδιά με μετακίνησαν πάρα πολύ υπαρξιακά.

Σίγουρα, νομίζω ότι με μετακίνησαν. Ίσως να συνέπεσαν και με την εποχή της πανδημίας, που νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο αυτό και κάπως επανεκτίμησα και τον προσωπικό χρόνο και την σημασία των πραγμάτων και ορισμένα πράγματα που τα είχα στο μυαλό μου σαν δεδομένα.

Ανατράπηκε όλο αυτό και ήταν σαν όλα να ξανασυστήνονται από την αρχή” ομολόγησε, αρχικά, η Λένα Παπαληγούρα.

 

“Νομίζω ότι τα παιδιά μου έδωσαν πολύ περισσότερο φως και λόγους για να είμαι χαρούμενη επί της ουσίας και πιο ελεύθερη. Δηλαδή παλιά νομίζω ότι ήμουν πιο ελεύθερηστη σκηνή απ’ ότι στη ζωή μου. Με τα παιδιά, όμως, έχει αλλάξει αυτό”.

“Δεν θα γύριζα στη ζωή μου πριν, γιατί μου φαίνεται… πλήξη η ζωή πριν από τον Άκη. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι ο ύπνος γιατί αισθάνομαι ότι έχω ένα μόνιμο hangover εδώ και τέσσερα χρόνια.

 

Επίσης, μου λείπει και λίγο ο προσωπικός χρόνος με τον Άκη να είμαστε κάπως χαλαρά χωρίς να πούμε ότι έχουμε δυο ώρες μόνο” πρόσθεσε, ακόμα, η Λένα Παπαληγούρα στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις