Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Λεωνίδας Κακούρης για το «Ναυάγιο»: Δίπλα από εκεί που γυρίσαμε σκηνές, πνίγηκε το παλικάρι που έριξαν από την μπουκαπόρτα

Λεωνίδας Κακούρης για το «Ναυάγιο»: Δίπλα από εκεί που γυρίσαμε σκηνές, πνίγηκε το παλικάρι που έριξαν από την μπουκαπόρτα

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης ήταν σήεμρα καλεσμένο στην εκπομπή «Ελένη», και μίλησε για τη σειρά «Το Ναυάγιο» που έχει συγκλονίσει, στην οποία ενσαρκώνει το ρόλο του καπετάν-Στελή που χάνει το παιδί του μέσα στα κύματα.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τον ρόλο του: «Βρήκα φως στον ήρωα που υποδύομαι φέτος. Οι συνθήκες του γυρίσματος ήταν πολύ δύσκολες».

«Είχα σκεφθεί φέτος να κάνω μία μικρή παύση από την τηλεόραση να ξεκουραστώ, αφού έχω κι έναν πολύ ”βαρύ” ρόλο στο θέατρο, τον βασιλιά Ληρ.

Έτσι η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην συμμετέχω στο ”Ναυάγιο”, αλλά μετά από μία συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό της σειράς, λέω για να μου προτείνει τον συγκεκριμένο ρόλο κάτι θα ξέρει», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Επηρεάζεται ο ηθοποιός από τα εξωτερικά ερεθίσματα της κοινωνίας: «Μία εβδομάδα να κάτσεις να ακούσεις τα δελτία των ειδήσεων θα είσαι για το ψυχιατρείο. Εκεί που γυρίσαμε πολλές σκηνές στο ”Ναυάγιο” δίπλα, πνίγηκε το παλικάρι που έριξαν από την μπουκαπόρτα.

Πώς γίνεται να βλέπει ένα καπετάνιος τα λάθη τα συσσωρεμένα, και να μην αντιδράσει; Μέσα από την σκηνή έβγαλα την απελπισία που ένιωσα κι εγώ σαν πολίτης», τόνισε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Ειδικά για την στιγμή του ναυαγίου ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε ότι όλο το πλήρωμα από τους τεχνικούς μέχρι τους ηθοποιούς έπρεπε να δώσουν «το κάτι παραπάνω για να γίνει πιστευτή η σκηνή». Ενώ, για την συνέχεια της σειράς δήλωσε: «έχει πολλές σκηνές που βλέπεις την ζωή να πρωταγωνιστεί».

Media Τελευταίες ειδήσεις