Τρίτη, 25 Ιουν.
28oC Αθήνα

Λεωνίδας Κακούρης – spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Ο Καστρινός θα ξαναβρεθεί στη Μονή

Λεωνίδας Κακούρης – spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»: Ο Καστρινός θα ξαναβρεθεί στη Μονή

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο», Λεωνίδας Κακούρης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, πέραν της τηλεοπτικής του παρουσίας στην πετυχημένη σειρά του Mega, πρωταγωνιστεί επίσης στη θεατρική παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας» στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος».

Πηγαίνοντας τη συζήτηση στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται τον σκληροτράχηλο Θέμη Καστρινό, ο οποίος έχασε πρόσφατα και την σύζυγό του, που αποτελούσε τεράστια αδυναμία του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η έλξη δύο ανθρώπων μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που φέρει ο καθένας, είτε ως χαρακτήρας, είτε ως επάγγελμα».

«Όσο μπορώ να καταλάβω τον Θέμη, την έχει ζήσει τη ζωή του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ χορτάτος…τώρα περνάει πολύ δύσκολα γιατί έχασε μία γυναίκα και θεωρεί πως υπεύθυνος είναι αυτός…η ζωή είναι απρόβλεπτη, δεν ξέρουμε τι θα του φέρει. Εάν θα είναι για καλό ή για κακό» προσέθεσε αναφορικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Αναφορικά με τη σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ εξηγεί πως ως πατέρας έχει το άγχος μήπως ο γιος του επηρεαστεί και παραπλανηθεί από έναν έρωτα που μοιάζει ανεκπλήρωτος, ωστόσο δεν γνωρίζει κατά πόσο θα παρέμβει στη σχέση των δύο ηρώων.

«Όταν πας κόντρα στα παιδιά, πάνε “πιο βαθιά” και είναι λόγω της φύσης, της ηλικίας και των ορίων που ψάχνουν», εξηγεί ο Λεωνίδας Κακούρης.

Media Τελευταίες ειδήσεις