Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λευτέρης Ελευθερίου για Θανάση Βισκαδουράκη: Πέρασε πολύ δύσκολα

Λευτέρης Ελευθερίου για Θανάση Βισκαδουράκη: Πέρασε πολύ δύσκολα
ΦΩΤΟ NDP

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αποκαλύψει πως ο ηθοποιός τον βοήθησε οικονομικά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

«Άμα τα λες τι νόημα έχει… Πέρασε πολύ δύσκολα, είχαν καταστραφεί με τις πλημμύρες τα χωριά πάνω στην Καρδίτσα», είπε για τον Θανάση Βισκαδουράκη ο Λευτέρης Ελευθερίου, προσθέτοντας: «Τα ξέρετε τα μέρη. Διαλύθηκαν, οι άνθρωποι δεν είχαν πού να μείνουν. Μην τα ξεχνάμε αλλά υπάρχουν αυτά».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφεραν στον «αέρα» ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε αποκαλύψει πως ο ηθοποιός τον βοήθησε οικονομικά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

 

«Να πω για έναν συνάδελφο που με συγκίνησε από την πρώτη ημέρα, ο Λευτέρης Ελευθερίου. Είμαστε κι οι δύο άνθρωποι που αγωνιζόμαστε. Με συγκίνησε ο Λευτέρης… Μας έστειλε λεφτά. Μετράμε τους ανθρώπους και στα δύσκολα. Έχετε πάει σε πρεμιέρες θεάτρων; Όταν είσαι στα πάνω σου, οι συνάδελφοι κοιτάνε πώς θα φωτογραφηθούν, άμα είσαι στα κάτω σε προσπερνάνε. Αυτό το φως το δήθεν με ενοχλεί πάρα πολύ», είχε πει ο Θανάσης Βισκαδουράκης πριν μερικούς μήνες στο Στούντιο 4.

Media Τελευταίες ειδήσεις