Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λουκία Πιστιόλα: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα της – Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Λουκία Πιστιόλα: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα της – Βαρύ πένθος για την ηθοποιό
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την πολυαγαπημένη της μητέρα αποχαιρέτισε η γνωστή ηθοποιός, Λουκία Πιστιόλα. Η Αικατερίνη (Καίτη) Στράτου Πιστιόλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών και η κηδεία της έγινε στο Αγρίνιο.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης, Λουκία Πιστιόλα, συντετριμμένη, μαζί με συγγενείς, φίλους, ανθρώπους του πολιτικού και του επιχειρηματικού χώρου, καθώς και πλήθος κόσμου, έφτασαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο.

Η 92χρονη μητέρα της Λουκίας Πιστιόλα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και την Πέμπτη (05.05.2022) άφησε την τελευταία της πνοή.

Στην κηδεία της Αικατερίνης (Καίτης) Στράτου Πιστιόλα, μεταξύ άλλων, στεφάνι έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.

Δείτε φωτογραφίες του Agrinio365 Media Group: 

Με την αναγγελία του θανάτου της μητέρας της γνωστής ηθοποιού,  Αικατερίνης (Καίτης) Πιστιόλα, συζύγου του εκ των ιδρυτών της εταιρείας Νικολάου – Ευστρατίου Πιστιόλα και μητέρας των μελών Δ.Σ. Λουκίας (σ.σ. εξαδέλφη), Κωνσταντίνου και Ιωάννη Πιστιόλα, συνεδρίασε, εκτάκτως, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις