Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

«Λύγισαν» Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Βουλγαράκη στο «αντίο» του «Χαμογέλα και Πάλι»

«Λύγισαν» Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Βουλγαράκη στο «αντίο» του «Χαμογέλα και Πάλι»

Αυλαία έπεσε σήμερα (03.07.2023) στο «Χαμόγελα και Πάλι», με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει «εις το επανιδείν» στους τηλεθεατές και «αντίο» στην Ελένη Βουλγαράκη, η οποία θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.

Αφού αποχαιρέτισε την Ελένη Βουλγαράκη, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να πει μερικά λόγια για τους συνεργάτες της και την ομάδα της εκπομπής.

«Είμαι ευλογημένη που μέσα σε αυτή τη συνθήκη, σε αυτή την εταιρία, ξεκινώντας από την Άλκηστις Μαραγκουδάκη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία μετά από 6 χρόνια που έλειπα από την τηλεόραση να μπω ξανά και να κάνω αυτό που θέλω σε μία λευκή κόλλα χαρτί», είπε, αρχικά, συγκινημένη η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είχα μετά την ευλογία να έρθει ο Νίκος (σ.σ. Κοκλώνης) στη ζωή μου και να είναι ο άνθρωπος που για ό,τι χρειαστώ και όπως το ονειρεύομαι να μου στρώσει το χαλί λέγοντάς μου: “πέρνα, κούκλα μου, περπάτα τον δρόμο που θέλεις”.

Είχα την ελευθερία να διαλέξω τους ανθρώπους που θα έχω δίπλα μου στην κάθε θέση, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους. Θέλω να ξέρετε ότι όλους σας αγαπώ», συνέχισε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Πέφτει πολλή δουλειά από πίσω θέλω να ξέρετε, η αγωνία είναι τεράστια. Μπορείς να πας μπροστά μόνο εάν έχεις γύρω σου ανθρώπους που νοιάζονται και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που εδώ και 5 ολόκληρα χρόνια επιβραβεύετε αυτή την προσπάθεια.

Για αυτά που μας λέτε και μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι, είναι μία δέσμευση ή την υπόσχεση ότι όσο μας έχετε σε αυτήν εδώ τη θέση εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό», κατέληξε.

  

Δάκρυα για το «αντίο» της Ελένης Βουλγαράκη

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής για φέτος, Ελένη Βουλγαράκη και Σίσσυ Χρηστίδου έπεσαν η μια στην αγκαλιά της άλλης για να αποχαιρετιστούν, αφού η πρώτη πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1.

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά ότι “όσο θες να ‘σαι εδώ, θα ‘σαι, όσο είμαι εγώ εδώ, θα ‘χεις δουλειά”. Την αγαπώ πάρα πολύ πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το ήξερα ότι δεν θα είμαι καθόλου ψύχραιμη και σκεφτόμουν τι πρέπει να πω, γιατί τα συναισθήματά μου είναι τόσα πολλά», είπε, με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη Βουλγαράκη.

«Ξέρετε όλοι πώς νιώθω για τον καθένα σας ξεχωριστά, σας τα έχω πει κατ’ ιδίαν. Πήρα πάρα πολλή αγάπη και στήριξη, είμαι πάρα πολύ τυχερή. Θα μου πείτε, βέβαια, γιατί κλαις και φεύγεις αφού περνάς τόσο καλά;

Άκουσα την ψυχή μου και είπα να το κάνω. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος 5 χρόνων αλλά είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος είναι δίπλα σου, Σίσσυ. Είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Εγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση που βρίσκεσαι εσύ και σου φέρομαι με τον τρόπο που ήθελα να μου φέρονταν κι εμένα όταν ανακοίνωνα ότι θα φύγω, γιατί το καταλαβαίνω. Ήσουν άψογη συνεργάτιδα, δεν έφερες ποτέ κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που θα σε έχουν στην οικογένειά τους και θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ό,τι δεν πάει καλά», της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

  

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής για φέτος, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το MEGA αλλά και τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις