Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λύγισε η Ιλάειρα Ζήση για την αποβολή που είχε: Ήταν πολύ δύσκολο, είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό

Λύγισε η Ιλάειρα Ζήση για την αποβολή που είχε: Ήταν πολύ δύσκολο, είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό

“Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια” είπε η Ιλάειρα Ζήση με δάκρυα στα μάτια.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση κάθισαν σήμερα στον καναπέ της εκπομπής Καλοκαίρι Yes το πρωί της Δευτέρας. Εκεί η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη και την αποβολή που είχε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Εγώ τράβηξα τον Μαυρίκιο στην Κύπρο. Μου λένε όλοι πως αισθάνομαι που άφησα τη χώρα μου. Αισθανόμαστε τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα. Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια», ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα τα οποία συμβαίνουν παντού, αλλά δε θέλουμε να ακουστούν. Αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, ενώ δε θα έπρεπε», πρόσθεσε αμέσως μετά.

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη της ζήτησε να πει κάποια πράγματα παραπάνω για το θέμα, η Ιλάειρα Ζήση «λύγισε» από τη συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής, με την τραγουδίστρια να ζητάει συγγνώμη από την καλεσμένη της.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που έρχεται από τον Θεό.

Δεν με πειράζει που με ρώτησες γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε τοποθετηθεί δημόσια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε ή να μας κρατάει πίσω», τόνισε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν. Όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος», κατέληξε με δάκρυα στα μάτια η Ιλάειρα Ζήση.

Media Τελευταίες ειδήσεις