Media

Λύγισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκινήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη στην Ελένη και βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση του θεάτρου, μετά τα lockdown λόγω της πανδημίας.

«Όταν ξαναγυρίσαμε και άνοιξε το θέατρο, Ελένη μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Γιατί ενάμιση χρόνο ήμασταν μέσα όλοι.

Ζούσαμε με αυτόν τον φόβο αν θα ξαναβγούμε από τα σπίτια μας, αν θα ξαναβγούμε να δουλέψουμε, αν θα δούμε χρήματα.

Κι όταν ξαναβγήκαμε και τους είδα, αχ λέω ας μην ξαναγυρίσουμε σε αυτό. Ζούμε σε έναν πανικό», είπε βουρκωμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς δεν κάνουμε όλοι ό,τι πρέπει για να συνεχίσουμε και να το περάσουμε», τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Χριστίνα Λαμπίρη για το «Super Star» που παρουσίαζε: Κάναμε υπερβολές, είχαμε κιτρινισμό, κραυγές
«Όταν κάναμε 12% - 13% τηλεθέαση, ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω στους διαδρόμους του σταθμού. Σήμερα με αυτά τα νούμερα κανονίζουν τις μεταγραφές τους σε άλλα κανάλια», είπε ακόμα
Χριστίνα Λαμπίρη