Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα»

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα»

Στην κάμερα τους “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” με την Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε συνέντευξη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα της εκπομπή μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ με τον τίτλο “Στούντιο 4” ενώ “έσπασε” όταν θυμήθηκε τον θείο της: “Εδώ είναι το στέκι μας τώρα πια, είναι αρκετός ο καιρός που μπαινοβγαίνουμε σε αυτό το στούντιο και είμαστε η ομάδα της ΕΡΤ και η δική μας. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ωραία μαζί όλοι μαζί».

Εξηγώντας γιατί αισθάνεται την ΕΡΤ σαν σπίτι της, η παρουσιάστρια δήλωσε πως «δεν έχω ξεκινήσει από εδώ ή μπορώ να πω ναι. Όταν γίνονταν εκείνες οι ιστορικές εκπομπές πολλά χρόνια πριν, τα «Κυριακάτικα», το «Κάθε μεσημέρι», το «Τρεις στον αέρα» εγώ ήμουν το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στις κληρώσεις των εκπομπών.

Ήμουν ένα παιδάκι που μπαινοέβγαινε στην ΕΡΤ. Ή εδώ στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Όταν έρχονταν δηλαδή στη Θεσσαλονίκη τα συνεργεία της ΕΡΤ, ο αδελφός της μαμάς μου ήταν κάμεραμαν εδώ».

Τότε, αναφερόμενη στον θείο της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βούρκωσε και ζήτησε μια μικρή διακοπή στο γύρισμα. «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα. Δεν κλαίω από στεναχώρια. Κλαίω από συγκίνηση».

Media Τελευταίες ειδήσεις