Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μαγειρεύουν» την εκπομπή τους σε άλλο κανάλι

«Μαγειρεύουν» την εκπομπή τους σε άλλο κανάλι

Μπορεί η σεζόν να έχει ξεκινήσει, αλλά τα τηλεοπτικά… μαγειρέματα συνεχίζονται. Ένα από αυτά αφορά μία διαφορετική εκπομπή μαγειρικής, την οποία «μαγείρευε» μία πολύ γνωστή ηθοποιός που την είδαμε να δοκιμάζεται σε αυτό το νέο της ρόλο, της παρουσιάστριας, χρησιμοποιώντας και τις γνώσεις της ως μητέρα.

Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη που πριν από μερικούς μήνες είχε αναλάβει την παρουσίαση μιας καινούργιας εκπομπής στον ALPHA. Τίτλος της «Μ.Α.Μ» και μέσα από αυτή η ηθοποιός έδινε «Μυρωδιά Από Μαμά» μαγειρεύοντας με τους καλεσμένους της τα φαγητά που είχαν μάθει από τις μαμάδες τους.

Η εκπομπή πρόβαλε δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του φιλοξενούμενου, αλλά και τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, ενώ υπήρχαν flashback στην παιδική ηλικία του. Η… συνταγή, ή ιδέα δηλαδή της εκπομπής, ανήκε στον Δημήτρη Αποστόλου που έγραφε και τα κείμενα. Με το τέλος της σεζόν όμως, η συνεργασία με τον ALPHA ολοκληρώθηκε και όπως φαίνεται ετοιμάζεται να «μαγειρευτεί» κάτω από άλλη τηλεοπτική συχνότητα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι συντελεστές της, ο Δημήτρης Αποστόλου και η Ναταλία Δραγούμη συζήτησαν και συμφώνησαν με τα στελέχη της NOVA και όπως όλα δείχνουν από τον καινούργιο χρόνο η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από το ψυχαγωγικό κανάλι Nova Life της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η εκπομπή μάλιστα θα αλλάξει τίτλο και από «Μ.Α.Μ» θα γίνει «Are you talking to Μ.Α.Μ.?».

Στο πλαίσιο μάλιστα των αλλαγών εντάσσεται και μεγαλύτερος ρόλος και για τις μητέρες των καλεσμένων που θα δίνουν όχι μόνο τις συνταγές τους που λατρεύουν τα παιδιά τους, αλλά και «μυρωδιές» από τα παιδικά χρόνια των φιλοξενούμενών τους. Η εκπομπή βρίσκεται λίγο πριν πέσουν οι τελικές υπογραφές για να πραγματοποιηθεί η συνεργασία με σκοπό να βγει στον αέρα του Nova Life μέχρι τον Φεβρουάριο και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα. Στόχος μάλιστα των στελεχών της NOVA είναι να υπάρξουν κι άλλες καινούργιες κι ενδιαφέρουσες εκπομπές για τους συνδρομητές της.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε