Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαίρη Μάτσα: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της – «Μακάρι να ‘τανε Πρωταπριλιάτικη φάρσα»

Μαίρη Μάτσα: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων της – «Μακάρι να ‘τανε Πρωταπριλιάτικη φάρσα»

Όταν νωρίς το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης και το Καλημέρα Ελλάδα συνδέονταν με το σημείο όπου είχε γίνει τροχαίο στη Μεσογείων, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο άνθρωπος που είχε τραυματιστεί και στη συνέχεια υπέκυψε ήταν η Μαίρη Μάτσα. Η εικονολήπτρια που πήγαινε να πιάσει δουλειά στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο θάνατος της Μαίρης Μάτσα έγινε γνωστός λίγο μετά από εκείνη τη σύνδεση. Ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης που σχεδόν στο τέλος του Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, με τη φωνή του να «σπάει», ανακοίνωνε ότι η Μαίρη Μάτσα είχε πέσει θύμα τροχαίου.

Η θλίψη κυρίευσε τους πάντες στον ΑΝΤ1 και όχι μόνο. Η Μαίρη Μάτσα ήταν πολύ γνωστή εικονολήπτης και όσοι τη γνώριζαν, συγκλονίστηκαν από την είδηση πως έφυγε από τη ζωή.

Δεν ήταν μόνο ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη

 

Ή της Φαίης Σκορδάς λίγο αργότερα

Ήταν τα μηνύματα που «γέμισαν» τον «τοίχο» της στο Facebook, από γνωστούς και φίλους, από ανθρώπους που τη γνώρισαν να συνεργάστηκαν μαζί της.

Ανθρώπους που ήταν μαζί της χθες. Που είχαν μια απορία «γιατί ρε Μαιρούλα» ή που εύχονταν να είναι πρωταπριλίατικη φάρσα το ότι έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος, ένας ωραίος άνθρωπος, μια καλή ψυχή! Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολύ πρωινή καλημέρα όσο κουρασμένη κι αν ήταν. Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά, γιατί δούλεψε πολύ πίσω από τις κάμερες, την τίμησε την δουλειά της από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά, αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα, η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί! Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας…..και τον τελευταίο! Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ. Καλό παράδεισο αγαπημένη», ήταν το συγκινητικό κείμενο που έγραψε μια συνάδελφος και φίλη της.

«Αχ ρε Μαίρη, μακάρι να τανε Πρωταπριλιάτικη φάρσα… Καλό ταξίδι», έγραψε κάποιος άλλος. «Αντίο Μαιρούλα… Όταν οι καρδιές ανταμώσουν δε χάνονται… Θα ξαναβρεθούμε, θα ξαναγελάσουμε… Μέχρι τότε όμως θα μας λείψεις» κάποιος άλλος.

«Καλό παράδεισο στον πιο χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο που γνώρισα σε αυτή τη δουλειά Μαίρη θα σε θυμόμαστε για πάντα»,

«Είναι οι στιγμές που λες, γιατί ρε παίρνεις τα καλύτερα παιδιά τόσο νέα; Αν υπάρχει κάτι εκεί πάνω, σίγουρα θα έχει την καλύτερη θέση γιατί απλά ήταν καλό παιδί. Κουράγιο στην οικογένεια»,

«Όμορφε άνθρωπε καλό παράδεισο.. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας στη σκέψη μας»,

«Καλό παράδεισο Μαιρούλα να είσαι καλά εκεί ψηλά με τους αγγέλους δίπλα σου!! Πολύ άδικο», είναι μόνο λίγα από τα μηνύματα.

Πως έγινε το τροχαίο

Η Μαίρη Μάτση κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην άνοδο της Μεσογείων. Στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής και ενώ έβγαινε από τη γέφυρα, το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και χτύπησε στα πλαϊνά προστατευτικά.

Ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, με εκείνη σοβαρά τραυματισμένη. Εξαιτίας του αυτοκινήτου που ήταν στη μέση του δρόμου, επάνω της έπεσε άλλο ένα αυτοκίνητο και σημειώθηκε καραμπόλα. Από τη δεύτερη σύγκρουση δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

Όμως η Μαίρη Μάτση είχε τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ αλλά λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά της.

Media Τελευταίες ειδήσεις